Workshopok

Legyünk szépek, sugárzóak, kívánatosak, ragyogóak és jókedvűek! Számtalan lehetőséget kínálunk ahhoz, hogy kiteljesedj a nőiességedben, megtaláld a belső egyensúlyod, harmóniába kerülj a testeddel, vagy egyszerűen csak egy jót beszélgess „sorstársaiddal” ;-)

 

POLEDANCE WORKSHOP
2018. február 17. szombat 19:00 – 20:30
4500 Ft / fő (minimum 4 fő), 90 perc
Vezeti: Sprenger Reni

 

Az eredeti klasszikus… Ultra nőies táncos program, gyönyörű karvezetésekkel, testhullámokkal, mely előzetes rudas képzettség nélkül is látogatható! Egy nőies, érzéki mozdulatkombinációkkal fűszerezett koreográfia, melyben a rúd, mint eszköz van a segítségedre.

A workshopot Sprenger Reni, a Pole Theatre Hungary 2017 PRO Classique kategória döntőse tartja!

Dresszkód: leggings, top és persze brutál magassarkú…

JELENTKEZEM A WORKSHOPRA!

bw

 

SEXY (POST VALENTINE) STRIP WORKSHOP – ÚJ IDŐPONT!!!
2018. február 23. péntek 20:00 – 21:30
4500 Ft / fő (minimum 4 fő), 90 perc
Vezeti: Nagy T. Szilvia

 

Ha lemaradtál az előzőről… Újra itt a lehetőség, hogy felfedezd magadban a Csábító Táncosnőt, akinek lehetetlenség ellenállni! Csábítás a maximumon: egy hardcore szexi koreográfia így utólag a szerelmesek napja alkalmából, főként a vetkőzéstechnikára fókuszálva! Egy őrületes nőiesség turbó, némi pezsgő és persze a klasszikus SZÉK… Megtanuljuk hogyan vess le érzékien és ellenállhatatlanul pár ruhadarabot…. Nem is akármilyeneket…

Dress Code: fekete, piros – vagy bármi, amiben ellenálhatatlannak érzed magad… A részleteket a jelentkezőkkel személyesen egyeztetjük ;-)

JELENTKEZEM A WORKSHOPRA!

 

strip2_bw

 

Ladies’ Nite!

A tökéletes partiprogram női társaságoknak! Akár valamilyen különleges alkalmat, akár csak a barátságotokat ünneplitek, válasszatok egy tökéletes estét a Danceflow stúdióban! A város egyetlen boutique stúdiója varázslatos környezetben vár titeket egy welcome drinkkel, a programot pedig a ti igényeitek szerint állítjuk össze.

Kívánságotokra szépítész szakemberek ragyogó külsőt varázsolnak a csapatnak, ezt követheti egy izgalmas táncóra, ahol középpontban a nő, bevetésen a csábító mozdulatok! Választhattok többféle korszak tánctípusai közül a klasszikus burlesque stílusától a revün át a mai videoklipek tánckarának koreográfiáiig. Legyetek merészek és játékosak!

És hogy csodás emlékeitek maradjanak az estéről, a programhoz fotóst is tudunk biztosítani, aki megörökíti a felszabadult pillanatokat!

Kérd egyéni ajánlatunkat a ti társaságotok legemlékezetesebb csajbulijához ITT!

ladies_nite_dance_flow