danceflow_-_masszazs

Érintés. Gyógyítás. Bizalom.

Masszőreinket, csakúgy mint az oktatóinkat, nagy odafigyeléssel választottuk ki, hogy ezen a téren is a legjobbat nyújtsuk számotokra. A  meghitt hangulatban kiváló szakemberek várnak Titeket, akikre nyugodtan rábízhatjátok magatokat,  ellazulhattok, hogy egy órán belül új energiákkal feltöltve,  frissen és ruganyosan folytathassátok a napotokat!

 

Masszázs típusok

 

Masszőrök
Bio kozmetika
Hanna

Petró Hanna Beáta

Ha valami igazán kényeztetőre vágysz, amitől energikusabb, fiatalosabb és ragyogóbb leszel… Mindezt a lehető legminőségibb alapanyagokkal!

Petró Hanna Beáta 15 éve dolgozik a szépségápolásban és tevékenysége többről szól, mint például a problémás bőr kezeléséről, a látványos bőrképjavításról vagy az arcfiatalításról. Teljes odaadással, folyamatos fejlődéssel építi szakmai tudását, a vendégekkel kialakult kapcsolatában központi szerepet játszik a személyes kontaktuson, kölcsönös bizalmon alapuló bensőséges, egyben professzionális figyelem.

Hanna kizárólag minőségi, biotisztaságú, szintetikus vegyszerektől mentes anyagokkal dolgozik, amelyek harmóniába hozzák a száraz, zsíros, érzékeny vagy ráncosodásra hajlamos bőrt, helyreállítják a környezetszennyeződés, az UV-sugárzás, a stressz, az egészségtelen táplálkozás okozta ártalmakat. Ezek a speciális kozmetikumok és kezelések „nevelik” a bőrt, beindítják öngyógyító képességét, folyamatos javulást és gyönyörű bőrképet varázsolnak.

Vendégeinek minden esetben az állapotfelmérést követően személyre szabottan válogatja össze a kezelések menetét és a bőrük állapotához, szerkezetéhez megfelelő kozmetikumokat.

A Martina Gebhardt márka…

…nem más, minta hamisítatlanul profi boszorkánykonyha. A készítmények egyedülálló, saját módszerrel előállított spagírikus esszenciákra épülnek, melyek sejtszintű méregtelenítő, regeneráló és vitalizáló folyamatot képesek elindítani. Minden termék Demeter-védjeggyel minősített, biodinamikus gazdaságban, a természettel és a kozmosszal összhangban állítják elő. Kiemelten tápláló, tisztító és látványosan fiatalító kezelések forrása. Garantáltan a lehető legtisztább anyagok kerülnek a bőrbe. Hanna a krémeket, pakolásokat a kezelés közben keveri ki a vendég aktuális bőrállapotának megfelelően, így válik teljesen személyre szabottá a terápia.

A részletekről érdeklődj személyesen vagy az info@danceflow.hu e-mail címen.