danceflow_-_rolunk

A DanceFlow életérzés

A DanceFlow egy nagyon különleges hely. Stílusos. Extravagáns. De mégis otthonos. Mert lelke van, hiszen nők álmodták meg nőknek.

Mint a város egyetlen boutique stúdiója, tudja mindazt, amit a “nagyok” – több terem, változatos, nőies órák, szauna, masszázs –  de annál mégis többet. Hiszen Budán, a II. kerület szívében található egy kis intim kerttel körülvett villában, melynek hangulatát egyedi belsőépítészeti megoldások teszik különlegessé. Méretéből adódóan a foglalkozások kis létszámúak, így minden óra egyesíti magában a személyi edzések precíz hatékonyságát a közös edzések örömével és jó hangulatával.

Bővebben...

A DanceFlow Stúdiót azok számára hoztuk létre, akik harmincon túl keresik azt A Helyet, ahol minden csak róluk szól: a mozgásformák széles választékától az órák színvonalán át az időbeosztásig. Gondoltunk azokra, akik reggel vagy napközben érnek rá, mert az estéik a családé, de azokra is, akiknek egyáltalán nincs idejük magukra, viszont a délutáni 2in1 órákon mégis részt tudnak venni, mert a DanceFlow ovis vagy kisiskolás gyermekük számára is nyújt hasznos elfoglaltságot. Így amíg a lányok gyermekbaletten vesznek részt, addig Anya egy gerinctréninget is magában foglaló, ámde kemény alakformáló AlakFLOW órán tud feltöltődni. A DanceFlow az egyetlen stúdió a II. kerületben, ahol kipróbálhatod a rúdtáncot, a Beautyrobicot-t vagy az Cardiobalett órát!

Gyere el, és egyszerűen csak érezd jól magad! Szánj rá egy vagy két órát. Szökj el a mindennapok őrületéből. Nyomd meg a PAUSE gombot. Táncolj egyet, vagy mozogj egy jót! Igyál egy csésze Clooney kávét, csevegj a többiekkel, jelentkezz be a soron következő izgalmas workshopra! Élvezd a női lét privilégiumait a DanceFlow-ban és azon kívül is. Érezd jól magad a testedben!

NTSZb

Nagy T. Szilvia

A DanceFlow álom abból a felismerésből született meg, hogy nekünk, harmincon túli (sőt…!) nőknek szükségünk van olyan élményekre, programokra, amelyek által sokkal nőiesebbek, magabiztosabbak és nem utolsó sorban felszabadultabbak, vidámabbak lehetünk – hiszen sokszor pont ezek a tulajdonságaink vesznek el, miközben próbálunk lavírozni a mai világ által megkövetelt rengeteg szerep között.

Bővebben...

Így álmodtam meg egy rekreációs stúdiót, a DanceFlow-t, amely elsősorban a táncon, illetve egyéb, nőknek való mozgásfajtákon keresztül segít feltöltődnünk, testtudatunkat javítani, fizikai kondíciónkat megőrizni és a nőiségünket kibontakoztatni, önbizalmunkat növelni.

Bár „civilben” marketing-kommunikációs szakember vagyok, a tánc, a mozgás mindig fontos része volt az életemnek, a nőies mozgásformák pedig kiváltképp. Meggyőződésem, hogy a nőknek sokkal többet kellene foglalkozniuk magukkal, a testükkel, a lelkükkel, hiszen meg kell tanulnunk, hogy a mai világban hogyan lehet keményen helytállni, de ugyanakkor lágynak, érzékenynek maradni.

De mégis hogyan tud ebben segíteni nektek a Danceflow? Csak pár szó: felszabadultság. Feltöltődés. Boldogság. Nevetés. A nevetés nagyon-nagyon fontos. Nincs szexibb egy felszabadultan nevető, boldog nőnél! A NIA tréningen pontosan ez történik, míg a Heels! magassarkús óra vagy Heels! Rúdtánc egy kimondottan nőiesség turbó, ahol izolációs technikákat, a magassarkúban való járás fortélyait és szexi, elegáns mozdulatokat fűzünk koreográfiába, melynek a végén mindenki elcsodálkozik, hogy jéééé, tudok táncolni és nem is akárhogy! Én, amikor táncolok, akkor semmi sem számít és minden rendben van úgy, ahogy van. Nem gondolok a napi bosszantó dolgokra, a sok apró idegesítő teendőre, amit el kell végeznem: csak én vagyok, a zene és a mozdulat. Ezt próbálom az óráimon is átadni a vendégeknek.

… és ebben segítenek a szuperebbnél szuperebb óráink, a szakmailag és emberileg is fantasztikus oktatói csapat és persze maguk a vendégek is – a közel két év alatt elkezdett kialakulni egy olyan női közösség, ami már önmagában garancia arra, hogy sokkal vidámabban távozz a Stúdióból, mint ahogy beléptél!

Oktatók

Nem kell többet vadásznod a táncos, nőies mozgásórákat a fitnesz klubok órarendjében, mert a DanceFlow-ban mindent megtalálsz, ami a táncról, a mozgás öröméről és a nőiességről szól!

Alakot formálnál, vagy csak ki szeretnéd táncolni magadból a feszültséget? Esetleg fogyni szeretnél vagy inkább a nyugis, elmélyülős órákat preferálod? Kacérkodsz a rúdtánc gondolatával vagy mindig is úgy érezted, hogy a klasszikus balettet neked találták ki? Nálunk mindenféle mozgásformát kipróbálhatsz, amelyek a szép tartást, testtudatot, harmóniát, tónusos testet és a kisugárzást helyezik előtérbe!

csapat_final (2)